Roeikamp 2011

Vrijdag:
Toen we vrijdag aankwamen hebben we de tenten opgezet. Toen moesten we van de leiding verzamelen. Zij vertelden ons, dat we in twee teams gingen boordroeien in twee achten. Hierna zijn we gaan zwemmen. We hebben de vuurkorf aangestoken en hebben diverse spelletjes gedaan, o.a. Weerwolven van Wakkerdam en verstoppertje. Ook hebben we marshmallows gegeten. Rond een uur of 2 gingen we richten tenten.

Zaterdag:
Op zaterdag moesten we om acht uur ontbijten. Waarna we rond een uur of negen met de auto richting Venlo reden. We gingen namelijk naar Fun Forest. Dit is een park waar je in de bomen van boom tot boom kan klimmen. Dit o.a. door middel van tokkelen, schommels, koorden en blokjes. Jammer genoeg was het die middag 30 graden en moesten we helmen op. Dit was nogal warm. Na drie uur intensief klimmen gingen we een frietje en een ijsje eten. Dit kostte nog enige moeite omdat je op het park niet kon eten. Toen reden we maar het centrum van Venlo in. Hier zaten we gezellig op een terrasje met op de achtergrond festivalmuziek. Op de terugweg was het net iets te warm in de auto. Terug bij Aross gingen we allemaal zwemmen. Met de ontdekking dat we twee gigantische waterbanden hadden konden we nog twee uur vooruit. ’s Avonds gingen we soep eten en pasta en saus met quiche. Toen wij gezellig aan het kletsen waren kwamen er mensen van de DDR verhuur aan om Digital Dance Revolution te plaatsen. Dit is een dansspel waarbij je tegen elkaar strijdt door middel van het volgen van de pijltjes op het scherm en die met je voeten op een mat te volgen. We hebben ons hier goed op uitgeleefd tot een uur of één ’s nachts. Ook was deze avond het vuur weer aan. Hier hebben we een tijdje bij gezeten. Jammer genoeg ging het rond 3 uur regenen. Wij allemaal naar de tenten gesneld om droog te zijn. De leiding sliep immers al (zo goed als). Toen donderde en bliksemde het gigantisch. Maar ondanks dit alles heeft iedereen toch nog iets geslapen.

Zondag:
De volgende dag hadden we ons allemaal een beetje verslapen. Het regende heel hard, maar het ontbijt was des te lekkerder! Na het ontbijt gingen we een zeskamp doen. Halverwege gingen we de tenten opruimen. Na de zeskamp (die gewonnen werd door groep 1) gingen we zwemmen. Dit hebben we lang volgehouden. Waarna we nog een laatste wedstrijdcompetitie hielden op de DDR (iedereen danste op hetzelfde liedje). Uiteindelijk sloten we af rond half vier, omdat de eerste ouders kwamen.
Al met al was het een kamp om nooit te vergeten!
BEGELEIDING BEDANKT!

De Jeugd.

Foto’s volgen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>