Kerstdiner 2009

Ook dit jaar was er weer een kerstdiner voor de Aross jeugd, met dit jaar als thema “Anders dan Anders”. Dit thema was al maanden geleden bekend gemaakt maar details over wat er anders zou zijn dan vorige jaren werden goed geheim gehouden. Tot enkele weken geleden, toen hoorden we dat ddp ons kwam vergezellen en dat er optredens zouden moeten worden gegeven.
Na weken van slapeloze nachten en lange voorbereidingen was het dan eindelijk 16 december, de dag van het kerstdiner. Om kwart over zes kwam ik aan op een van binnen en buiten prachtig versierd clubhuis, waarin de arossband al een half uurtje aan het oefenen was. De rest van de aross jeugd kwam ook al snel, niet veel later gevolgd door het bezoek uit Cuijk. Paul’s openingsspeech eindigde met zijn toestemming om aan het voorgerecht te beginnen en dat werd dan ook meteen gedaan. Het voorgerecht was bereid door de aross jeugd en bestond uit allerlei verschillende tapas hapjes. Met volgeladen borden werd een plaatsje aan tafel uitgezocht en hier werden we enkele sterke verhalen later van asperge of tomatensoep voorzien. Tussen de soep en het hoofdgerecht bracht het grootste deel van de aross jeugd enkele kerstliedjes ten gehore, deze werden gevolgd door het pasta buffet. Toen kwam er weer wat muzikaal vermaak, ditmaal verzorgd door ddp die Flappie zongen.
Hier kun je de kerstmuziek van beide verenigingen vergelijken, veel te zien is er niet maar met het schuifbalkje in het midden kan je wel mooi mixen.
Toen kwam de grote verassing van de avond: het toetje, we wisten dat de ddp’ers onze nagerechtjes zouden verzorgen, maar 6 taarten hadden we niet verwacht en 5 ervan bleken ook nog eens goed te smaken en raakten op.

Ernst zorgde met zijn toeter nog voor entertainment van de bovenste plank totdat het stil moest zijn voor de uitreiking van de medailles voor de beste gerechten. De mensen van het toetje behoorden tot de gelukkigen evenals Veerle, Annebelle, Eva en Anouk met hun pizzabroodjes, ook ik kreeg een medaille voor mijn koekjes en natuurlijk eentje voor Manda die voor het hele hoofdgerecht had gezorgd. Daarna geen koffie maar wel een chocolaatje want Lies-ann verlaat aross en trakteerde met kerstmannetjes.

Toen werd het tijd dat het clubgebouw werd opgeruimd dus ging bijna heel de aross jeugd opeens buiten verstoppertje spelen. Toen alles op zijn plekje stond ging ddp weer naar huis en na een afsluitingsspeech van Paul ging de rest ook naar huis.

Nu jullie weten dat de foto’s hier te vinden zijn hoef ik nog maar 1 ding te doen: Een gelukkig Nieuwjaar!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>