Nationaal Schoolroei kampioenschap

We hebben met het Maasland team (Koen, Jasper, Stan en Job) 6 keer geoefend voor het NSK (Nationaal Schoolroei Kampioenschap) in Amsterdam. We hadden een leider Ben (hij leerde ons eigenlijk alles en was onze stuur), een co-leider: Ernst (hij coachte ons goed en was lekker gezellig) en we hadden een oudere die een oogje in het zeil hield en ons advies gaf: Dick. 6 keer hadden we geoefend, elke keer weer wat anders. Ik kan wel vertellen wat we allemaal precies hebben geleerd maar kortom de basistechnieken. We konden altijd roeien, want als het geen mooi weer was konden we ergometeren. In onze laatste en één na laatste training hadden we 2.50 en 2.40 minuten over 500 meter gedaan. We maakten ons klaar voor DÈ dag (4 juni).

Dit is de bosbaan, (DÈ nationale baan) op de kaart ziet het er niet zo speciaal uit en in het echt ook eigenlijk niet. Het is gewoon een rechthoekige baan. Maar denk niet dat het niet leuk en mooi was, het was HÉÉL leuk en mooi. We hebben dus geroeid en dat ging heel goed. We waren derde en hadden een tijd van 2.40 minuten. Toen hadden we 3 uur pauze. We hebben in die pauze een ijsje gehad en overgegooid met van alles. Daarna moesten we nog een keer roeien en dat ging helemaal goed. We hadden een tijd van maar liefst 2.30 (dat is heel goed voor ons). Toen was het klaar en hadden we een lintje verdiend. We gingen weer naar huis. Het was gezellig en ik (en ik denk de anderen ook) hebben ons heel erg vermaakt.

Dus namens het Maasland team:
Dick, Ernst, Ben, Tjalle* en iedereen die ons aanmoedigde HEEL ERG BEDANKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*Bedankt voor het mogelijk maken van de wedstrijd.

Stan Vader

klik hier voor de foto’s

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>